Home / Вијести / ЦРКВЕНА ОПШТИНА НИКШИЋ УРУЧИЛА ПОМОЋ БОГОСЛОВИЈИ -ДОДИЈЕЉЕНЕ БЛАГОВЈЕШТЕНСКЕ НАГРАДЕ НАЈБОЉИМ УЧЕНИЦИМА

 

У четвртак 26.априла, на празник  Светог свештеномученика Артемона Лаодикијског у трпезарији богословије уприличена је свечаност поводом  додјела благовјештенских награда.  Том приликом Црквена Општина Никшић донирала је свечани ручак ученицима богословије. Управу школе и у ученике поздравио је старешина саборне цркве Светог Василија Острошког у Никшићу свештеник Миодраг Тодоровић,пожељевши им и даљи успјех у раду на корист и добробит наше цркве. У делегацији Ц.О.Никшић био је и свршени богослов наше школе, сада парох никшићки свештеник Остоја Кнежевић.

На свечаном ручку додијељене су и благовјештенске награде најбољим ученицима из свих пет разреда.

Новчане награде добили су ученици: Бранимир Ћукић, Никола Томић, Драгослав Степанић, Стефан Ђурић, Ђорђе Аврамовић, док су награде у виду вриједних књига добили  Стахиња Јокић, Владан Миличић, Дејан Вуковић, Драган Милојевић, Дарко Јараковић, Стефан Сремац, Дејан Млађеновић, Недељко Томић, Велибор Крајишник и Никола Рашковић.

На крају ове дивне свечаности ректор протојереј-ставрофор Гојко Перовић искористио је прилику да се захвали донаторима из Ц.О.Никшић, а ученицима је пожелио успјех у даљем наставку школовања.

 

Leave a Reply