Archive for август, 2012

ОБАВЈЕШТЕЊЕ О АВГУСТОВСКИМ ИСПИТНИМ РОКОВИМА ЗА ПОПРАВНЕ И ВАНРЕДНЕ УЧЕНИКЕ

 Обавјештавамо све редовне ученике који требају полагати поправне испите, да ће испити бити одржани у четвртак 30. августа 2012.године.Пријава испита ће се вршити тога дана у временском интервалу од 9 до 12 часова у секретаријату школе.

Такође обавјештавамо све ванредне ученике Богословије Св. Петра Цетињског да ће приватни испити у августовском испитном року школске 2011/12. године, бити одржани у петак 31. августа 2012. године. Пријава испита ће се вршити тога дана у временском интервалу од 9 до 12 часова у секретаријату школе.

Управа Богословије

НА НОВОМ ЦЕТИЊСКОМ ГРОБЉУ САХРАЊЕН ЈЕ ДРАГАН-ДАДО ЋУРИЧИЋ

У недељу 5. августа 2012.године на Новом цетињском гробљу сахрањен је Драган-Дадо Ћуричић, који је последњих десетак година радио у Богословији Светог Петра Цетињског.

Опијело новопрестављеном слузи Господњем Драгану служили су свештеници архијерејског намјесништва цетињског: Ректор Богословије протојереј-ставрофор Гојко Перовић, протојереј Обрен Јовановић секретар Митрополије Црногорско-приморске и свештеник Анђелко Боричић.

Опијелу и сахрани покојном Драгану присуствовао је велики број родбине, комшија, пријатеља, као и градоначелник Цетиња г. Александар Богдановић.

У име Митрополије Црногорско-приморске и Богословије Светог Петра Цетињског од покојника се бесједом опростио, Ректор Богословије протојереј-ставрофор Гојко Перовић.

Нека Господ упокоји слугу свога Драгана молитвама Светог Петра Цетињског и дарује му Царство Божије. Бог да му душу прости!